Uppdatering ang. John

Så... Jag ringde till veterinären imorse när jag steg upp vid 7-tiden.
Dom sa att vi måste få komma idag å vi fick en tid klockan 14.
Jag jobbade till 16 så Simon for med John.
Direkt dom lyfte i svansen så skrek han ju som en stucken gris (fortfarande) så han fick en lugnande spruta. Sen letade dom igenom svansen nogrant. Dom hittade två bett vid svansroten och lite avskavd hud. Dom var inte säkra på om det var bett från en annan katt eller om det var från något mindre djur typ en igelkott eller orm. Dom var inte ens riktigt säkra på om det var bett. dom sa att den kunde blivit klämd oxå. eller över-cycklad. Dom smörjde med nån salva. Sen röntgade dom den för säkerhets skull. Inget brott men nåt skumt var det. Han fick utskrivet en medicin som Simon hämtade ut på apoteket direkt.

Tabletter. en morgon och kväll i 10 dagar. Måste sväljas hela. Hm... hur ska vi lyckas få i honom dem?

Allt som allt blev det 600kr. Jag var beredd på värre så det känns ok även om det är typ allt vi hade kvar denna månad.
Jaja. Han lever fortfarande och mår under omständigheterna bra. Det är det viktigaste. Det är ju löning snart hursomhelst. Ha det bra / En lättad kattägare

Övrigt: Vi hade personalmöte på jobbet idag. Min provmånad är slut och jag är nu anställd på detta vik som räcker till oktober 2007. Fatta härligt. En stor sten har lyfts från mina axlar. Nu vet jag vad jag gör i 1,5 år. Jäteskönt. Jag vet att jag har en inkomst och förmodligen får jag fortsätta jobba för frösunda på nåt sätt även när viket är slut. (det brukar blir så) Sen fick jag sommarschemat också. Ingen semester men lite dagar i sträck då och då så man kan åka till stugan osv.. Om jag och Simon ska på nån bröllopsresa så kan jag ju bara byta pass med folk osv. Det samma gäller om vi ska packa ihop lägenheten (om vi inte blir klara i helgen vill säga) Det är skönt med detta jobb.

Lille john har brutit svansen

Våran katt, John verkar ha brutit svansen. Han skriker som en stucken gris när man lyfter honom. men att klappa å kela går bra. Sen såg vi att svansen som lixom bara hänger å släpar i marken när han går.den brukar ju stå rakt upp. dom håller ju balansen delvis med svansen. Jag lyfte upp den å då gallskrek han så det verkar vara där han har ont. Simon ska till veterinären med honom imorn. Hoppas att det inte är något alvarligt. Å framförallt inte något dyrt. Han är ju inte försäkad. Har vi inte råd så måste vi ju ta bort honom. - HEMSKT! I övrigt har helgen bestått av inspelning av skiva. Det är kören jag är med i - Sångkraft, som har spelat in en skiva. Allt har gått bra och det har varit mycket kul. ... Tills allt var klart och det frågades om alla kunde stanna 5 minuter å ta ett gruppfoto som ska användas till hemsidan och eventuellt till skivomslaget osv. Så klantigt. Jag menar spelar man in skiva är man ju inte precis snygg. Man är trött och bryr sig ju INTE om vad man har på sig. Just för mig som inte sminkar mig till vardags alls men sminkar mig (och tycker det är viktigt då jag är väldigt finnig) om det är nå speciellt. tex konsert, fest eller fototagning. Alla andra tjejer i kören (vad jag har märkt, tänkte ju speciellt på det idag) sminkar sig antingen jämt eller aldrig å då är man ju som fit for fight sitt finaste jag (bortsätt möjligen från kläderna) varje dag. Visst brukar man säga till om det är fotografering till ett sivomslag. Så är det ju med klassfoto, studentfoto och alla andra typer av foton. Jag blev skitarg. Alla tyckte jag var skitlöjlig men ingen kan ju veta hur det är att vara jag. Alla andra var ju som sagt lika fina i ansiktet som dom är på konserter och annat eftersom dom sminkar sig varje dag eller aldrig. Jag vägrade. så... om ni köper Sångkrafts senaste (när den nu kommer ut) å jag inte är med på omslaget så vet ni varför. Kan ju hända att det iallafall inte blir det fotot. men hu så arg jag blev. Speciellt för att alla tyckte jag var fånig och för att folk typ tog det personligt att jag inte ville vara med. Typ, Håkan (han som föreslog fotograferingen) sa: Jag poängen var ju inte att försöka vara taskig. Som att jag trodde det. Som sagt. Otroligt klantigt och konstigt om man tänker efter. Helgen har oxå bestått av första giget med dependence (ursäkta stavning). Det gick bra och var kul. Hade!!

Hittat lägenhet

Vi har haft jätteröta. Snacka om tur.
På Skelleftebostäder har dom något som kallas för snabbuthyrningslägenheter. dessa lägenheter har en liten symbol framför sig på hemsidan och om man intresseanmäler sig på en sån så försvinner den å blir osynlig för alla andra tills man sagt ja eller nej. Man kan alltså komma förbi kösystemet med dessa lägenheter.

Just nu är det nämligen SVINSVÅRT att få lägenheter även i Schtaaan!

Jag intresseanmälde oss på en sån för typ 3 veckor sedan. i tisdags var vi å kollade på den. Jag hade inga förväntningar alls för jag har trott att det bara är skruttiga lägenheter som är snabbuthyrnings. Så kom vi in å såg den.

Sååå himla fin. detta kommer bli den finaste lägenhet jag någonsin bott i. Den finaste "nånting över huvud taget" jag bott i.

Den var sååå fin. I jättebra skick och skitfina tapeter.
Sen hade dom som bor där nu jättefint inrett så man blev typ inspirerad. Vi for till Skebo och skrev kontrakt direkt.

1 Juli flyttar vi in. Vår lägenhet i Umeå har vi kvar till den sista Juli om ingen vill flytta in tidigare. Hoppas. Råvärt å slippa dubbla hyror lixom.

I övrigt är det bröllopsfix osv.
Har bokat frisör, smink, kläning, ring, catering mm nu. Inte så mycket to go.

Höres!!