Desperate housewives slut? Nä, nu börjar jag grina!

Jag hoppas att jag inte förstör för nån nu som ännu inte sett det senaste desperate housewives-avsnittet. Jag ska inte berätta så mycket om vad som hände.

Jag såg det som vanligt som jag alltid gör i början av veckan då det kommit ett nytt avsnitt.

Jag visste att det var sista för säsongen.

Men... I slutet av avsnittet stod det plötsligt [5 years later]. Å sen fick man se hur det var om 5 år.

Ganska uppebart att detta alltså var sista avsnittet ever... men jag kan inte acceptera det.

Detta har ju varit en av veckans höjdpunkter i 4 säsonger.

Stor sorg!

Dags

Ja nu var det längesen. Vi har varit i Sthlm och USA så därför har det lixom inte funnits utrymme för att skriva.
Jag var i Sthlm ca 1 vecka före USA för att lixom passa på att träffa familjen i samband med resan. Den klassiska 2 flugor i en smäll ni vet.
Det var trevligt. Jag skrev klart det där examinationsarbetet jag hade framför mig ni vet och jag hann skicka in det före vi sedan for till USA. Det är rättat och klart och jag fick en liten komplettering som jag ska skriva idag. Opponentskapet på nån andras arbete skrev jag sen jag kom hem, alldeles jet-laged men det har jag inte fått höra nåt om än. Jag träffade mamma, pappa med fru och mina 3 syskon. Irma är underbar. Mina andra syskon är också underbara men mellan gångerna jag träffar dom hinner de inte förändras så mycket som Irma gör.

USA sedan var också cool. Vi var ju där med en av körerna: TG. Först var vi i New york 3 nätter. Där bodde vi på ett sunkit hotell men det låg väldigt centralt och som tur var stötte jag inte på nån kackerlacka förän vid ihop-packningen när vi skulle lämna hotellet.
I New york var det mest fritid. Vi hade en konsert bara och ett väldigt fåtal aktiviteter gemensamt. I övrigt strosade man bar runt. Vi såg frihetsgudinnan, Ground zero (där tvillingtornen stod förut), Cerntral park, Times square m.m. Allt var stort såklart. Jag hade lite beställningar från min bror och hans tjej å så skulle ju vi köpa en digital videokamera. Kändes kul att ha när man sedan får barn osv.
Vi köpte tillslut en videokamera för 5600kr. Sonys nyaste, vi fick för det priset även med en vidvinkellins och en kameraväska. Bara kameran i Sverige kostar 8500kr i Sverige så det kändes ju värt.
I övrigt så köpte jag ett linne, en kofta och ett par mamma-sommarbyxor till mig (allt för sammanlagt ca 250kr) Simon köpte också två par nya skor för 200kr styck och så köpte vi en resväska. En jättestor samsonite. Den kostade 500kr. Otroligt billigt allting. Vi frossade också i barnkläder. Vi hittade några grejer på ett mall men det är svårt att köpa barnkläder i USA när man inte vet könet på bebisen för allt är så otroligt uppdelat. Det finns typ knappt något neutralt. Sen på ett annat mall gick vi på HM *skäms lite* men där vet man ju att man kan hitta saker och det är ju ändå billigare än i Sverige så där köpte vi lite mera barnkläder. Smmanlagt blev det en hel kasse barnkläder för ca 300kr. Sååå värt.

Nu är vi iallafall hemma.  Ganska skönt att få vardag igen. 2 veckor i nån slags annan värd gör inte bara gott och dessutom var vi ju ner en vecka i samband med Irmas dop så det har varit mycket ledigt. Är lite orolig för Simons lön nästa månad.

Igår var vi hos barnmorskan. Det gick helt okej. Inte toppen men helt okej. Så nu har jag lagt ut ett spår som får er att läsa på familjeliv där jag ska skriva om det nu.

Jag är stolt över att jag lyckades hålla detta meddelande så pass kort trots att det var så längesen.

Ps: Det är typ sommar