Semester

Nu har vi semester, eller jag är ju ledig hela sommaren, och närmare bestämt vidare till september 2009 =).

Men Simon har 2 veckors semester nu så imorn drar vi till Stockholm. Där blir vi bara en dag för jättetidigt på tisdagmorgon går vårt flyg till Kefalonia, Grekland.
Trots våra 4,5 år på nacken som par blir detta vår första resa tillsammans. Eller inte tillsammans, vi har rest till USA två gånger, till Italien och till Grekland men då har det alltid varit i något större sammanhang. Båda USA-resorna var med en kör, TG och Italien-resan var med en annan kör, Sångkraft och till Grekland for vi med hela tjocka släkten.
Så detta blir vår första ensamma resa.

Det kändes viktigt att det blev av för det är ju som vår sista chans. Från och med september blir vi aldrig mer bara vi.
Vart vi skulle styra vår resa var egentligen oviktigt. Bara vi fick vara tillsammans med en upplevelse som var bara våran. =)
Så en sista minuten blev det. Inte så i sista (vi bokade för ca 1 månad sen) men det är ju så när det är sommar. Resorna går fort. Tillräckligt billigt blev det iallafall.

Man ska undvika att sola när man är gravid =(
Man kan nämligen få pigmentförändringar som blir bestående även efter graviditeten så den risken vill man ju inte ta. Jag har hört om flera kvinnor som fått stora bruna fläckar i ansiktet. Skulle inte vara så kul. Dessutom har jag nog lite lätt för att få pigmentförändringar för jag har ju en del sedan tidigare.
Jag har laddat upp med solskyddsfaktor 30 och brun-utan -sol så det borde gå bra.
Med solskyddsfaktor 30 ska det ju typ vara omöjligt att få färg så får jag nån färg så är det brun utan sol.

Ska bli så skönt att komma iväg. Ingen vardag som stör utan bara romantik =). Jag älskar romantik och vi har haft lite nära till bråk ovanligt mycket på sistone. Tror nog att båda är lite trötta helt enkelt. Och så är ju jag så sjukt känslig. Mina hormoner är inte som dom brukar om man säger så.

1 vecka i Grekland alltså. Sen stannar vi i Sthlm ett tag. Simon far hem söndagen därpå och jag stannar ytterliggare en vecka och bilar sen upp med min mamma.

I Sthlm ska  vi också bara softa och träffa min familj och så. Min lillasyster Irma som är 8 månader har jag ju inte sett sen hennes dop i April så det ska bli spännande. Hon kryper tydligen nu och kan sitta och sånt.
Sen ska vi en sväng på IKEA coh så ska vi på Kolmården och i samma veva hälsa på Ture som ju flyttat till Söderköping som ligger rätt nära kolmården. Han har förresten blivit pappa till 8 valpar. Ska bli kul att fara på kolmården. Har inte varit där sen jag var jätteliten och har tjatat och tjatat i flera år att vi ska fara å nu verkar det äntligen gå i lås.

Så om ni undrar var jag är så är jag alltså i Grekland närmaste veckan =)!!!

Ha det bra!

Ps. Jag har äntligen klarat läkemedelsräknings-tentan. På tredje försöket. Ni vet det var ju den där tentan som man måste ha alla rätt på och när man räknar svår matte är det svårt att undvika minsta lilla slarvfel.
Har alltid haft bara 1 program-avdrag på de tidigare försöken så jag har ju kunnat det hela tiden. Men den här gången var jag sååå noga. Räknade om hela tentan 2 gånger. och det lönade sig

-Äntligen!!