Slutsnusat!

I torsdags hade vi knytis-julfika hos Ako med ett gäng tjejer från klassen.

Då plötsligt säger Erika att hon ska sluta snusa på måndag å jag hakar på. Pervin hakade också på att sluta röka.

Jag tänker att även om jag inte vet om jag är med barn ännu så är ju snusning inte bra om man har svårt att bli grvid heller eftersom det kan göra det svårare. och den största anledningen är att jag ju måste sluta ändå om jag blir gravid. För jag vill inte vara en sån där slarv-gravid som röker och snusar å sånt. Nej. jag ska sköta mig.

Alkoholen slutade jag ju med helt när jag började äta pergotime för ca 3 veckor sedan så. Nu är det igång.

Nu försöker jag tänka på att hålla mig ibland när jag får en impuls att ta en snus. Bara för att förbereda mig och känna hur det kommer kännas lixom. Å såklart för att minska ner på beroendet lite.

----------------------------

Asså vi har lagat vår dator. Typ ominstallerat allt å fått nytt "moderkort" å allt. Å då frågade han som lagade datorn om vi ville ha Windows Vista å då tänkte vi ja men varför inte det är ju det senaste å om några år har säkert alla det.

Men. Ack så fel vi tog för nu har jag börjat längta efter Sims 2 (datorspelet alltså) , så jag lånade det av en i min klass men då funkar inte det på Windows vista.
Typiskt!!

Så nu har vi bett han som lagade datorn att byta tillbaka till XP å det ska han när han får tid att komma hit. Men fram tills dess har Simon tagit hit den bärbara datorn som dom använder i hans proggrockband moonsafari (lite reklam:
www.moonsafari.se ) så att jag ska kunna spela för jag är verkligen sugen.

Så ikväll ska jag spela sims så det ryker!

Kram


Nu blir jag bara fetare

Åååå! Jag blir galen!

Nu är jag i en sån där fas att jag bara blir fetare å fetare.
Jag som varit så duktig å gott ner 13 kilo. Å nu har jag gått upp 5 av dom.
Hur kul är det på en skala! Å det blir INTE bättre heller. Nejnej, Jag fortsätter att gå upp.

Det som gör att det är svårt är för en gångs skull inte brist på karaktär. Nej för karaktär får man på köpet om man kör GI (vilket ni har hört mig säga typ 1000 gånger vid det här laget.
Det handlar om brist på tid.
Jag går i skolan nästan varje dag. i snitt till 15.30.
Sen ska jag alltid iväg så fort igen. Iallafall måndag, tisdag, onsdag då jag är med i tre körer var av en är i Umeå å e i Piteå så jag måste fara hemifrån vid 17.30.
Å Gi mat är inte som att göra mamma scans köttbullar och gammeldags ideal-makaroner som man köpt på Ica. Nej nej, glöm det. Det är som att GÖRA köttbullarna själv. Asså rulla dom för hand.
Inga halvfabrikat går vägen utan allt måste man göra själv. Vill man göra det enkelt för sig kan man ju alltid köpa färdiga kycklingfiléer eller riktiga kotletter eller nåt. Men det är ju så dyrt.
Så det går inte för sig.
Blä! Jag spyr på matlagning! Jag tycker inte ens om att tillaga halvfabrikat. Så varför skulle jag då gilla att ställa mig att rulla köttbullar direkt jag kommer hem för att sedan stressa iväg på nån kör.

Samtidigt så MÅSTE och VILL jag prioritera detta.
Jag vill ju ha barn över allt annat å min vikt står i vägen. Jag väger nu 3 kilo mer än jag får för att få äta den här "få-barn-medicinen och det har jag inte berättat för min sjuksköterska för då kanske jag inte får äta dom.
Å jag vet inte vad anledningen är till att jag måste väga max 80 men det kan ju vara en riktigt viktig orsak.
Sen är det ju i allmänhet kännt att man har svårare att bli med barn ju större man är å att det är större risk för komplikationer om man är en tjockis å det vill jag ju inte heller.

Som sagt. Min vikt måste prioriteras. Jag har därför bestämt mig för att ta uppehåll från två körer. Den i Skellefteå och den i Umeå. För den i Piteå ska till New york i vår å det vill jag inte missa.
Med alla veckokvällar fria är det iallafall större chans att jag ska lyckas. Eftersom problematiken verkligen sitter i tidsbrist.

Det värsta är att jag är verkligen en allt eller inget person. Å då blir det så att nu när jag inte kör GI så skiter jag totalt i all matlagning å äter bara skräp å mackor å sånt för då tänker jag att det är ju ändå förstört typ å jag ska ju ändå börja om snart. Vilket är idioti på hög nivå. För det vore ju iallafall bra om jag kunde hålla vikten.

Jag köpte jeans igår.

Om ni tänker efter så har ni nog aldrig sett mig i jeans, förutom om ni kännt mig aslänge. Har inte satt på mig ett par jeans på ca 7 år. Jag har aldrig jeans för att det är plågsamt att ha på sig å framförallt plågsamt (psykiskt) att köpa.
Men igår, med Moas vägledning i jeans-djungeln så köpte jag ett par. Dom är INTE förstora om man säger så.
Dom sitter riktigt hårt i midjan. Men jag kan ju bara inte acceptera hur jag ser ut. Nej. Jag måste ha en positiv framtidsvision.

=)

Nu ska jag på sångkraft! Är inte peppad!

Hade!

Detta är typ jag:

image13