Bilder från ultraljudet

Nu finns bilder från ultraljudet. Ni hittar dom såklart på familjeliv. Ni väljer medlem, söker på mitt användarnamn: tosan83, väl inne på min profil så istället för att välja bloggar (som ni i vanliga fall gör=P) så väljer ni bildgalleri och där finns bilderna. Man behöver inte vara inloggad.

Våååår

Jag har varit på ultraljud men det får ni läsa om på familjeliv =P

Idag är det barmark och jag har haft vårjacka med bara en t-shirt under och tygskor =)
Hela jag sprudlar i mitt nyklippta och nyfärgade hår =)
Det var inte ens jobbigt att stiga upp i morse.
Min termometer, som visserligen inte är helt i skuggan, visade 20 grader idag hihi

Vad som däremot var jobbigt var att ha handledning för examinationsuppgiften jag håller på med. Det visade sig att man måste gå mycket djupare än jag trodde.

Jag tänker försöka komma så billigt undan som möjligt iallafall.
Den ska nämligen in när jag är i USA så jag måste ta med mig laptopen på resan och sen maila in skiten.
Aja, det värsta som kan hända är att jag får en kompletering.

Det är vår idag så jag tänker bara rycka på axlarna åt det och gå ut i det fina vädret.

Man är mycket kärare på våren. Jag å Simon är ju som ett rutinerat par vid det här laget. Gifta å ska ha barn å allt. Men jag blir heeelt tokig i honom en dag som denna. Typiskt att karln jobbar ända till imornbitti. Vi får mysa imorn på morgonen en snabbis innan jag far till Sthlm.
Min lilla gulleman!!

Till Sthlm ja, imorn e.m far jag å sen vidare till USA på onsdag.
Alla papper är fixade med försäkring å pass och biljetter å allt sånt.
Men det känns som att det är mycket jag måste fixa iallafall.
Det är inte så stökigt här men man vill komma hem till ett kliniskt rent hem så därför måste jag städa lite. Tvättning måste jag också ta itu med för rena kläder måste man ju ha.

Men som sagt. Idag är det vår å det är det enda jag bryr mig om.

Prisa Gud! Nu kommer skatteåterbäringen!

Först öppnade jag mitt kuvert: 9000kr ska jag få tillbaka. Wow det är ju sjukt mycket. har aldig ens varit i närheten av det.

Några dagar senare kom Simons.
19.000kr ska han få igen.

Tyvärr innebär inte detta att vi är rika. Utan att vi blir mindre fattiga när vi tagit körkort, handlat barnvagn, bil, bilstol, spjälsäng m.m och så ska vi ju till new york på tisdag å där är det ju så billigt nu för dollarn är så låg. Så då ska vi köpa en bra system-kamera och en bra filmkamera. För det måste man ju helst ha när man har barn.
Så dom pengarna är nog fort borta.
Jag å Simon har ju drömt om att åka på en sista semester utan barn i Juni också. Å nu tycker jag faktiskt vi kan unna oss det =)

Det kom verkligen som en skänk från ovan.

Unltraljud imorn. Ni läser väl på
www.familjeliv.se ?

Kram


Mammakläder i väder och vind

Fy sjutton.
Det är svinkallt å blåser som sjutton och nästan snudd på haglar idag.
Jag har hållit på att frysa ihjäl hela dagen idag.

Kom från skolan idag vid ca 16. Vi åker till Sthlm imorn, ska vara där en vecka för min lillasyster döps på söndag. Iallafall hade jag en del saker i stan att klara av innan vi åker. Så jag var tvungen att gå på stan en svinkall dag som denna. Mormor följde med. Vi letade mammakläder och doppresent.
Byxor var det jag var ute efter i första hand. tröjor kan man ju lixom töja lite mer på gränserna. Jag kan fortfarande ha alla mina vanliga byxor. Men det är inte skönt.
I vanliga fall om jag sitter eller böjer mig fram så har ju magen en dragspelseffekt. Men nu är den så hård så den "funktionen" är borta. Å då är det inte så skönt att sitta ner med vanliga jeans som värsta skär in i magen (även om det går).
Jag hittade ett par mamma-jeans på rea 200kr och så bonus-shoppade jag 2 mamma-toppar. Det är ju som fint att framhäva magen.

Har så sjukt mycket i skolan. Håller på att smälla av helt enkelt. Imorn ska jag sitta hemma hos pappa i princip tills jag stupar. Det är ett grupparbete (vi ska granska 2 artiklar grundligt) och vi har inom gruppen bestämt att alla ska vara klara med "sin" del på onsdag. Då ska vi skicka allt till varandra, läsa igenom det å sen ha msn-möte för att få ihop allt vi gjort.
Redovisningsseminariet är på måndagen dagen efter jag kommit hem.
Så imorn (tisdag) sitter jag helt enkelt tills jag är klar. Blä!!
Lånade en bok på bibblan idag som nog kan vara till hjälp iallafall.
Examinationsuppgiften denna kursen är inte en salstenta utan man ska två och två göra en tänkt (fejkad) studie, forskning alltså. Sen har vi ett examinationsseminarie då vi ska opponera på nån annans.

Jag är i USA när detta examinationsseminariet är så jag ska jobba själv och skriftligt opponera på en artikel jag får av en lärare istället.
Men jag tror jag kommer klara det. Jag jobbar bättre ensam än i grupp. Bara jag har disiplin att jobba i USA. ska ta med mig bärbara datorn har jag tänkt. Men då tror dom väl att det är en bomb å så blir jag terroristanklagad och dom måste sticka in ett finger i röven på mig.

Aja. vi får se. Ska kolla upp det lite nogrannare så jag inte hamnar i en konstig situation =)

Nu är nog min sista tvätt klar så nu ska jag gå å hänga den. Alltid kul med rena kläder när man ska ut å resa.

Godnatt!!

Ultraljud

Nu har vi äntligen fått kallelse till ultraljud. Den 16/4 kl 14 ska vi det. Ska bli så spännande. Mest roligt men man är ju rätt nervös också. Tänk om dom upptäcker att något är fel.

Aja. det var allt jag tänkte skriva just nu.

För ni vet. Jag skriver ju inte om min graviditet annat än på familjeliv.se så om ni vill läsa mer får ni hitta min blogg där.

Samma användarnamn som alltid: tosan83

I övrigt är livet inte så snällt mot mig just nu. Eller jag kanske bara är kräsen. Men jag bär på en saknad av något inom mig å det är sååå tungt.
Dagarna går på och jag är helt enkelt inte lycklig.
Inget speciellt händer. Jag bara mår inte bra. Kanske är hormonellt. Vet inte. Men vad det än beror på så är det jobbigt att gå omkring å ha en klump i magen jämt och ständigt vilja gråta.

Nu ska jag fortsätta med skolarbetet.

Kram Anna