less

Jag är så sjukt less på de olika byggnadsprojekt som pågår hemma hos oss. Badrummet är ju i princip klart. Det enda som egentligen fattas är badkaret som kommer någon gång i februari. Och byggnadsarbetarna har lämnat kvar skyddspapp på golvet både inne i och utanför badrummet i hallen. Och det är skräpigt nanting där så vi har inte ens installerat oss i badrummet. Jag bara orkar inte ta tag i det. Vet ju heller inte om skyddspappet fyller någon funktion och bör vara där tills badkaret kommer så det är väl detsamma att det får ligga kvar.
Dessutom håller det på för fullt att sätta in fjärrvärme här och det är ju bra fr vår elräkning kommer bli betydligt billigare men det är jobbigt för innan dom kommer så ska man plocka undan möbler å saker som står ivägen för deras borrning som är vid varje fönster. Och att plocka bort det är faktiskt inte så jobbigt som det låter. Det är betydligt jobbigare att ta sig för att ställa tillbaka allt för dom har ju lämnat borrningsdammet så då måste man dit med dammsugaren först å det orkar jag inte heller just nu.
Sen vet man aldrig när dom är klara heller. Bäst vad det är blir dom sura för att man ställt tillbaka grejerna.
Är också less på att bli väckt av ett borrningsläte som heter duga varje morgon vid 7-snåret. För det låter som att dom är inne å bprrar i ens hjärna även om dom är hos grannen.
Idag var vi på öppna förskolan. Det är ganska skönt. Lite bök att få sig dit med sina två småttingar men när man är där är det ganska slappt. Det är ju totalt anpassat för barn så man kan i princip släppa Georg fritt förutom att man måste kolla så han inte rycker leksaker ur de andra barnens händer för det är han lite farlig på.
Sen är ju Sally så nöjd så henne kan man bara lägga ifrån sig nånstans å sen snacka med de andra mammorna. Det är också skönt för att Georg är så glad och nöjd där just för att det inte finns något där han inte får ta. Och så är han lagom trött när vi kommer hem och han ska sova middag.
Måste skaffa mig ett träningskort. Funderar på friskis och svettis eller friskvårdskompaniet.
Jag gillar friskis och svettis för att man får vara anonym där. Man är många och det är unga gamla, tjocka smala.
Men jag vet att friskvårdskompaniet egentligen håller högre kvalitet och de har mycket fler pass att välja med samt ett gym, men då är dom också lite dyrare.
Men det är just det som är grejen för nu har friskvårds ett erbjudande. 199kr i månaden autogiro för guldkortet (innebär både gym och gruppträning). Vilket innebär billigare än Friskis och svettis som nu höjt sitt jympakort-pris till 600kr/halvår + medlemsavgift 100kr /år. Haken är dock att man då måste köpa ett årskort på friskvårds för att få det priset. Och det skulle ju vara typiskt mig att göra det och sedan sluta träna efter några veckor och då står man där med en summa på 199kr som dras varje månad. Det skulle kännas surt.
Moa och Sara tränar på friskvårds och Anna-Karin på friskis och svettis...
Måste fundera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback